Avem ministru la Educație

Data postării:

”Un obiectiv esenţial al mandatului meu este asigurarea caracterului predictibil al măsurilor educaţionale, astfel încât elevii, profesorii şi părinţii să ştie din timp cum se desfăşoară procesul de învăţământ”, a transmis noul ministru Ligia Deca.

După ce PNL a votat pentru nominalizarea sa, Ligia Deca a declarat că „misiunea” sa este „de a pune în operă viziunea România Educată”, spunând că va „operaţionaliza ”România Educată” în literă şi în spirit, în conformitate cu declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

​Momentul mai puțin obișnuit de la ceremonia care a avut loc la Palatul Cotroceni a fost reprezentat plecăciunea făcută în fața președintelui Klaus Iohannis, după depunerea jurământului.

În vârstă de 39 de ani, Ligia Deca a fost în perioada 2015-2019 consilier de stat în cadrul Administrației Prezidențiale. În decembrie 2019, a fost numită consilier prezidențial pe probleme de educație. Deca a terminat Facultatea de Navigație și Transport Naval din cadrul Universității Maritime Contanța, promoția 2006, după care a făcut un masterat la aceeași facultate.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Protejează-ți vederea cu kiwi

În ultimii ani, kiwi-ul a devenit din ce în...

Măști eficiente pentru tenul gras

Tenul gras poate fi o provocare pentru mulți dintre...

Leurda, bună pentru digestie

Leurda este o adevărată comoară ascunsă chiar sub nasul...

Parolele slabe vor fi interzise într-o țară din Europa

Parolele de tipul "admin" sau "12345" sunt considerate cu...