DivAirCity Day în Piațeta Italiană

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a anunțat organizarea evenimentului DivAirCity Day, ce va avea loc pe data de 30 martie începând cu ora 10.00 în Piațeta Italiană, ce se va transforma într-un laborator de imaginație urbană.

‘’Sâmbătă, 30 martie 2024, începând cu ora 10.00, Piațeta Italiană se transformă într-un laborator de imaginație urbană cu ocazia evenimentului DivAirCity Day, organizat de Primăria Sectorului 2 în parteneriat cu ARCEN și Universitatea Tehnică de Construcții București.

 Între 10.00 – 18.00, înlocuim mașinile cu mobilier urban și vedem cu ochii noștri cum ar arăta unul din scuarurile istorice din Sectorul 2 ca punct de întâlnire și discuție între oameni, asemeni modelelor italiene de piațete, în care oamenii vin, se văd, se privesc, vorbesc și se ascultă.

Prin dialoguri, ateliere pentru adulți și copii și tururi ghidate prin cartier, ne reapropriem orașul și celebrăm împreună comunitățile noastre.

 Demersul nostru urmărește măsurarea calității aerului în zonă și evaluează impactul pe care îl pot avea intervențiile urbane în spațiile publice nefolosite din Sectorul 2.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului DivAirCity, finanțat de Comisia Europeană prin programul Horizon 2020.

 Parteneri: Grow Up România, Qolony, Platforma de Mediu, Climatosfera, Străzi pentru Oameni, ProfiArt, DolciConi, Frog, Pickles, Grădina Sticlarilor.’’, informează Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Liber la terenurile de sport din incinta școlilor pentru elevii din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 a anunțat utilizarea gratuită a terenurile...

Ștrandul și Baia Giulești vor fi reabilitate

Primăria Sectorului 6 a anunțat reabilitarea și modernizarea Ștrandului...

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...