Noi locuri de parcare în Sectorul 2

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a anunțat intenția de a achiziționa 3 terenuri pe care urmează să fie amenajate parcări de reşedinţă pentru locuitorii sectorului.

‘’Ştim cât de importante sunt parcările pentru locuitorii Sectorului 2. De aceea continuăm să facem demersuri pentru a asigura locuri de parcare de reşedinţă, conform nevoilor oamenilor, în limita spaţiului disponibil. 

 În acest sens, în ultima şedinţă de Consiliu Local au fost aprobate proiectele prin care solicităm acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru a cumpăra 3 loturi de teren ce vor fi amenajate ca parcări de reşedinţă.

 Aceste terenuri sunt amplasate la adresele:

– Str. Delfinului nr. 2 A

– Str. Delfinului nr. 2 C;

– Str. Vidin nr. 7 A.

 Terenul de pe Str. Vidin nr. 7 A (fosta str. Vidin nr. 47) are o suprafaţă de 148 de mp şi va fi folosit ca parcare de reşedinţă cu circa 14 locuri.

 Terenul de pe str. Delfinului nr. 2 A (fosta str. Ciocârliei nr. 12), cu o suprafaţă de 238 mp în acte, va fi cumpărat pentru a reamenaja şi moderniza spaţiile verzi, dar şi pentru a putea păstra în folosinţă o parcare de reşedinţă de 15 locuri, aşa cum îşi doresc riveranii.

 Terenul de pe str. Delfinului nr. 2 C (fost Strada Ciocârliei nr. , cu o suprafaţă de 294 mp în acte, va fi achiziționat pentru a putea păstra în exploatare parcarea de reşedinţă existentă, ce are o capacitate de circa 20 de de locuri.

 Achiziţia este oportună mai ales că proprietarii terenului şi-au anunţat disponibilitatea de a vinde.

 Vă reamintim că, tot pentru a răspunde nevoilor locuitorilor Sectorului 2, avem acum în consultare publică un proiect prin care vrem să transformăm parcările publice cu plată din Sectorul 2, în parcări ce vor putea fi folosite și de riverani, pe bază de abonament.’’, se precizează pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...