Zona Giulești intră în reabilitare

Data postării:

Primăria Sectorului 6 a anunțat reabilitarea parcului din fața cinematografului Giulești și a spațiilor adiacente, pe baza unui proiect în colaborare cu Banca Mondială.

‘’Regenerăm zona Giulești!

 Avem un proiect, împreună cu Banca Mondială, ce presupune reabilitarea parcului din fața cinematografului Giulești, a pieței și spațiilor publice adiacente.

 Acum, totul este în paragină, în frunte cu cinematograful Giulești, părăsit de mai bine de 20 de ani. În 2018, din cauza unei hotărâri judecătorești ciudate, cinematograful a fost atribuit Sectorului 1. Asta în timp ce parcul din fața acestuia este al Sectorului 6. Ne dorim să luăm în administrare Cinematograful Giulești, pentru a-l reabilita și integra în noua amenajare.

CE VOM AVEA AICI

-Spațiile verzi neîngrijite, cu alei rupte și clădire devenită focar de infecție, vor fi transformate într-un superb centru de petrecere a timpului liber, cu locuri de joacă pentru copii, skate park, alei încadrate de copaci și flori, mobilier urban modern, de calitate;

-Clădirea cinematografului va fi complet refăcută și transformată într-un centru multicultural, dacă Sectorul 1 ne-o va da;

– Piața Giulești II va fi și ea amenajată cu pavaj și zonă acoperită.

 Vom avea aici, în scurt timp, încă o transformare spectaculoasă, încă un spațiu verde redat comunității, în care să ne facă plăcere să ne petrecem timpul liber.’’, anunță Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...