Ziua nu mai are 24 de ore

Data postării:

Simţim cu toţii că parcă în ultima vreme „nu ne mai ajunge ziua” să desfăşurăm activităţile zilnice obişnuite. Timpul trece mult prea repede şi se pare că acest aspect este confirmat de cercetătorii de specialitate.

„Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, ne spune unul dintre oamenii de ştiinţă care studiază timpul.

Rezonanţa Shumann, despre care vorbesc geofizicienii, este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz, însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă, care continuă şi în zilele noastre. Astfel că, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Consecinţa acestui fapt ne afectează pe fiecare dintre noi, tot mai mulţi oameni experimentând depresia şi anxietatea, iar acestea sunt principalele cauze pentru care uităm pur şi simplu de noi. Atât timp cât nu suntem conştienţi de noi, timpul va trece aproape fără să-l simţim!

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...