Zahăr versus miere

Data postării:

Majoritatea persoanelor care consumă cafea folosesc ca și îndulcitor pentru aceasta zahărul, fără a se gândi la efectele nocive pe care îl poate avea asupra organismului în timp.

Ca și înlocuitor pentru zahăr, mierea este o variantă mult mai sănătoasă datorită proprietăților antibacteriene și cicatrizante și conținutului de antioxidanți.

Specialiștii în nutriție doc.ro ne explică de ce este mai sănătos să înlocuim zahărul cu mierea:

  • Mierea este un medicament natural
  • Este de ajutor în infecții
  •  
  • Accelerează vindecarea rănilor
  • Stimulează sistemul imunitar
  • Calmează durerea în gât și tusea

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...