Zahăr versus miere

Data postării:

Majoritatea persoanelor care consumă cafea folosesc ca și îndulcitor pentru aceasta zahărul, fără a se gândi la efectele nocive pe care îl poate avea asupra organismului în timp.

Ca și înlocuitor pentru zahăr, mierea este o variantă mult mai sănătoasă datorită proprietăților antibacteriene și cicatrizante și conținutului de antioxidanți.

Specialiștii în nutriție doc.ro ne explică de ce este mai sănătos să înlocuim zahărul cu mierea:

  • Mierea este un medicament natural
  • Este de ajutor în infecții
  •  
  • Accelerează vindecarea rănilor
  • Stimulează sistemul imunitar
  • Calmează durerea în gât și tusea

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...