Zăbrăuți intră în rândul lumii

Data postării:

Primăria Sectorului 5 a început implementarea unui nou concept de modernizare a sectorului. Astfel, în zona Zăbrăuți, o zonă care a fost evitată în ultimii 30 de ani de toți primarii anteriori, administrația Primăriei Sectorului 5 face ca imposibilul să devină posibil!

”Aici, infrastructura rutieră și pietonală se bucură de acum de noi standarde de calitate: s-a turnat asfalt nou pe stradă și pe trotuare, s-au montat limitatoare de viteză pentru o bună siguranță rutieră și s-au instalat popici antiparcare pentru a descuraja percarea ilegală, în locuri care perturbă traficul. De asemenea, pentru a le ușura situația șoferilor când ajung acasă, Primăria Sectorului 5 a amenajat 170 de platforme de parcare de reședință.

Tot aici, locuitorii zonei se pot bucura de un nou loc de joacă și un nou teren de sport dotat cu echipamente multifuncționale pentru fotbal și baschet, prin care cetățenii Sectorului 5 sunt încurajați să petreacă timp de calitate și să facă mișcare în aer liber’’, anunță Primăria Sectorului 5 printr-o postare pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...