Victime colaterale ale lui Putin: 2500 de români angajați la TMK Artrom Slatina

Data postării:

Oprirea activităţii de la TMK Artrom Slatina, producător de ţevi industriale cu acţionariat rusesc, are efecte directe în economie.

”Solicit Guvernului să clarifice legal și rapid situația firmei TMK Artrom din județul Olt. Repet! Nu muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiți, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiații lui Putin. Pentru #România sunt importanți #românii și locurile de muncă, precum și funcționarea în continuare a #economiei românești!”, a afirmat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu cere Guvernului soluții

”(…) Aprobarea unei Ordonanțe de urgență din partea Executivului pentru rezolvarea situației de la TMK ar clarifica și alte cazuri similare. Sancțiunile internaționale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. (…)

Dar nicio țară europeană nu a sancționat angajații companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajați români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluție! Oamenii nu sunt plătiți, producția stagnează și toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns sub un mare semn de întrebare”, mai scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de facebook. (foto: wall-street.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...