Vești bune pentru beneficiarii schemei de ajutor de stat HoReCa!

Data postării:

Bani pentru turism

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a virat fondurile în valoare de 1.133.477.030 lei pentru plata celei de-a doua prorate, în procent de 53,13%, aferente schemei de ajutor de stat HoReCa, către Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exporturilor (AIMMAIPE).

Sunt 8.294 de beneficiari, în baza acordurilor de plată din aplicația informatică IMM-Recover, anunță MAT. (sursa facebook MAT)

„Ne ținem de cuvânt! Așa cum ne-am propus, (…)  absolut toți beneficiarii schemei HoReCa se vor putea folosi de banii cuveniți, oferiți drept despăgubire pentru activitatea afectată de restricțiile impuse de pandemie. Mai mult, pentru că antreprenorii din domeniul turismului au semnalat că au întâmpinat dificultăți și în anul ce tocmai a trecut, ca rezultat al eforturilor de stopare a răspândirii coronavirusului, analizăm posibilitatea reluării acestui program în a doua jumătate a anului, astfel încât statul român să deconteze 20% din pierderile suferite între 2019 și 2021”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

S-au deschis terasele pe Litoral. Prețuri explozive!

Temperaturile de vară i-au determinat pe administratorii teraselor de...

Care este cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc?

Rezervările pentru litoralul românesc au crescut în ultima perioadă,...

Băutură gratis la restaurante, conform legii

Restaurantele, dar și cantinele și barurile vor fi obligate...

Avertizare de călătorie pentru Franța!

Mare atenție dacă aveți în plan să călătoriți în...