Useristul Ghinea, limbaj de mahalagiu cu pretenții

Data postării:

Foștii miniștri USR apără în cor proiectul de 5 milioane de euro inclus în PNRR pentru care au angajat consultanță de 25 de milioane de euro. Sub același argument că ar fi vorba de fapt despre consultanță pentru construirea de spitale în valoare de 1,7 miliarde de euro, informează Știri pe surse.

Nu atât informațiile prezentate, care vor fi cu siguranță analizate, frapează ci limbajul de mahala al fostului ministru Ghinea. Faptul că Ghinea vorbește la per tu cu Rafila și îl face puturos, arată civilizația politică tipică neomarxiștilor din USR. Vă aduceți aminte de “zombie” Câțu, eticheta marelui om politic Drulă, actualul președinte interimar USR?!

Aceste derapaje arată că PNL a avut dreptate când a rupt coaliția cu cei mai dintre cei mai mari politicieni pe care îi cunoaște România, evident eminențele cenușii useriste.

Virulența atacului, comportamentul de clan al liderilor USR  arată că acțiunea lui Rafila poate fi periculoasă pentru foștii guvernanți. Viitorul ne va spune mai multe! (foto: bzi)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...