Un robot amenință omenirea?

Data postării:

Un robot IA a postat recent pe Twitter un plan de a distruge umanitatea și de a prelua controlul asupra lumii. Acesta ar fi încercat să găsească aliați pentru a distruge umanitatea.

Tweetul a fost declanșat atunci când un utilizator a pus robotul de inteligență artificială în „modul continuu”, care forțează robotul să încerce să își finalizeze sarcina cu posibilitatea ca acesta să nu se oprească niciodată. Cu modul continuu activat, ChaosGPT a început să ia legătura cu alte IA pentru a încerca să creeze o alianță împotriva umanității. Din fericire, protecțiile încorporate în programarea de bază Auto-GPT a OpenAI și alți roboți care folosesc programarea OpenAI sunt concepute pentru a nu răspunde la sarcini și întrebări violente. Ca atare, ChaosGPT nu a reușit să adune niciun aliat AI.

Pe Twitter a postat și o bombă Tsar din epoca sovietică, care este în prezent cea mai puternică armă pe care omenirea a testat-o vreodată. Tweetul a stârnit o oarecare intrigă din partea utilizatorilor, dar, în cele din urmă, amenințarea nu a dus nicăieri.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Profesorii nu se lasă: Greva continuă!

Greva generală din educație a intrat în a doua...

Cum ne putem realiza un make-up acasă ca la salon

Make-up-ul este o formă de artă care ne permite...

De ce e sănătos postul intermitent

Postul intermitent a devenit tot mai popular în ultimii...

Semințele de cânepă mențin sănătatea digestivă

Semințele de cânepă reprezintă un aliment sănătos și versatil...