UEFA Under 21 Championship 2023 va avea loc la București

Data postării:

Primăria Sectorului 6 a anunțat că va fi gazda celui mai așteptat eveniment sportiv organizat în România, UEFA Under 21 Championship 2023, ce va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie, pe stadioanele Rapid-Giulești și Steaua.

‘’Suntem primăria gazdă pentru cel mai așteptat eveniment sportiv organizat în România: UEFA Under 21 Championship 2023, care va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie.

Timp în care Sectorul 6 va fi în lumina reflectoarelor și vizitat de mulți turiști străini.

PRIMARUL CIPRIAN CIUCU: „Suntem în permanentă legătură cu FRF pentru ca organizarea să fie excelentă”

„Anul acesta, Campionatul European de Fotbal U21 se va desfășura în Sectorul 6 (pe stadioanele Rapid-Giulești și Steaua), la Cluj și în Georgia. Primăria Sectorului 6 este în permanentă legătură cu FRF pentru ca organizarea să fie excelentă, avem grupuri de lucru comune pe mobilitate, spațiu public etc. pentru ca meciurile să se desfășoare în condiții optime”, a precizat primarul #CiprianCiucu.

Opt meciuri, din cele 15 programate, se vor juca pe stadioanele Steaua și Rapid-Giulești.

Toate cele trei meciuri ale tricolorilor cu Spania, Ucraina și Croația se vor disputa pe Stadionul Steaua. Tot aici va avea loc și semifinala.

S-AU PUS BILETELE ÎN VÂNZARE

Astăzi 13 martie, cu exact 100 de zile înainte de începerea campionatului, au fost puse în vânzare biletele.

La toate meciurile din grupe și sferturi de finală, prețurile sunt între 25 și 35 lei, iar la semifinala de la București sunt între 40 și 50 lei.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, special amenajată, și doar adulții însoțitori vor plăti bilet.

În faza grupelor, pe cele două stadioane de la București veți putea asista la câte două meciuri în aceeași zi (pe 21, 24 și 27 iunie).

 STADIONUL STEAUA

– Capacitate: 31.254 de locuri

– A fost construit în locul vechii arene din Ghencea și inaugurat în 2021, cu ocazia unui alt turneu major găzduit de România – UEFA EURO 2020.

 STADIONUL RAPID GIULEȘTI

-Capacitate: 14.054 de locuriModerna arenă pe care Rapid își dispută partidele de acasă, inaugurată în martie 2022, este cel mai nou stadion dintre cele patru car găzdui turneul final UEFA EURO U21. Aceasta înlocuiește vechiul stadion „Valentin Stănescu” pe locul căruia a fost ridicată.’’, anunță Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Alege Quinoa!

În ultimii ani, interesul pentru alimentația sănătoasă și nutritivă...

Demisie în conducerea ANAF

Demisie surprinzătoare a șefului ANAF, Lucian Heius, care conducea...

Dacia, „la înălțime” în lume

Dacia este în topul mondial la vânzările de mașini!...