„Spectacolul” lui Teodosie, întrerupt la Ziua Marinei

Data postării:

Mai mult un personaj controversat, IPS Teodosie ne-a obișnuit cu „spectacolele” sale, de la fiecare apariție televizată.

Anul acesta, însă, la Ziua Marinei, parcă a fost sabotat, fie de o greșeală umană, fie de o eroare tehnică…?

Cert este că lui Teodosie i-a fost întreruptă slujba, rămânând fără sunetul puternic emis de microfon. Și fără atenția tuturor din jur parcă nici slujba nu mai pare importantă, astfel că, după 5 minute, de slujire „în surdină”, Arhiepiscopul Tomisului a părăsit portul. Cum ar veni, și-a luat „jucăriile” și a plecat supărat.

„Nu știm de ce au făcut asta. Înaintea lui Dumnezeu vor răspunde. Mi-au dat 17 minute, ceea ce… și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, potrivit Antena 3, în momentul plecării.

Se pare că slujba ar fi fost oprită după un decalaj în program, cauzat de întârzierea președintelui Klaus Iohannis. Potrivit Antena 3, Arhiepiscopia Tomisului e revoltată și cere explicații oficiale MApN, precum și Administrației Prezidențiale.

”Eu am crezut că e o problemă tehnică. Încă mă pregăteam să rostesc rugăciunea să strig din răsputeri ca și cum aș fi avut microfon să audă toată lumea.

Ne-am terminat rugăciunea încet, n-am lăsat rugăciunea neterminată, dar n-au ascultat-o militarii şi cei care ne-au urmărit în direct. Cred că au fost foarte derutați și triști. Esența slujbei era rugăciunea la care nu s-a mai dat voie. Sigur că a fost intenționat, dar nu ştim cine l-a comandat…

Am un mesaj de compătimire pentru că era rânduiala bisericii şi a lui Dumnezeu și a fost sfidat Dumnezeu și marinarii. Gestul ăsta e atât de absurd, că nu merită comentat. Să-l comenteze cei ce au făcut această blocare, această întrerupere dacă au ce să comenteze…Trebuie să mă rog și pentru cei ce erau acolo și pentru cei ce au întrerupt. De asta îi compătimesc că și ei sunt ai noștri, dar sau îndărătnici şi îmi e milă de ce o să pățească”, a explicat Teodosie.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...