Simion a ratat o deplasare în SUA

Data postării:

Simion ceruse Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca Parlamentul să-i deconteze o deplasare în SUA, deși aceasta era în interes personal. Participarea la dineul va avea loc în SUA, în 18 septembrie, la care invitatul de onoare va fi Mike Pompeo, fostul secretar de Stat al lui Donald Trump ar fi costat până la 10 000 $.

După ce s-a făcut publică această informație însă, Fundația din SUA l-a înștiințat pe liderul AUR că nu mai este invitat la eveniment, motivul politicos fiind acela că nu s-a primit confirmare de la organizatorii dineului cu Mike Pompeo.

George Simion consideră că participarea la eveniment i-ar fi fost sabotată.

„Înţeleg că au apărut unele controverse cu privire la vizita pe care trebuia să o am în SUA. Din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt nu voi ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în SUA pentru a participa la cina cu fostul secretar de stat american, Mike Pompeo”, a declarat Simion, într-o conferinţă de presă susţinută marţi la Parlament, scrie Agerpres.

„Nu am reuşit decât introducerea ieri în Biroul permanent şi realizarea formalităţilor pentru vizita în SUA, aşa că nu pot ajunge duminică acolo, însă aş vrea să denunţ public unele chestiuni de o gravitate fără precedent. Membri ai Guvernului României şi ambasada României al Washington, prin domnul Muraru, au făcut presiuni extraordinare ca relaţiile noastre cu Partidul Republican, întâlnirea noastră cu domnul Pompeo şi sesiunile legate de ONU la care urma să particip să nu aibă loc”, a susţinut liderul AUR.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...