Sfatul stilistului: Trucuri pentru bărbați corpolenți

Data postării:

Adina Buzatu, stilist în vestimentația masculină, oferă un ghid vestimentar bărbaților corpolenți pentru a-i ajuta să se îmbrace corect.

Aceasta afirmă faptul că cei mai mulți bărbați își aleg hainele în funcție de trenduri și nu în funcție de ce îi avantajează.

Un prim sfat este legat de lungimea pantalonilor, a mânecilor, a sacourilor și a cămășilor. Pentru a evita piesele vestimentare care te strâng și nu te încap, este recomandat să apelezi la serviciile unui croitor sau să cumperi hainele pe comandă.

Un alt truc dezvăluit de Adina Buzatu este de a purta cămașa băgată în pantaloni dacă aceasta este prea lungă și de a sufleca mânecile până la jumătatea antebrațului, pentru a da un aer relaxat ținutei și a ascunde lungimea acesteia.

Pentru a echilibra proporțiile este bine să evitați hainele strâmte, fără a exagera cu purtarea celor largi. Bărbaților scunzi și robuști le sunt recomandate hainele care urmează linia corpului, de exemplu pantalonii conici sau cămășile cambrate, explică stilistul vestimentar.  (foto:evz.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ce mâncăm vara

Este timpul să trecem la dieta de vară: sănătoasă,...

Ce haine purtăm când este caniculă

Pe măsură ce temperaturile cresc vertiginos în timpul verii,...

Cum să-ți protejezi plantele de apartament de caniculă

Pe măsură ce temperaturile cresc în timpul verii, plantele...

Cea mai simplă rețetă de bruschete cu roșii și mozzarella

Bruschetele sunt gustări delicioase și ușor de preparat, perfecte...