Sfatul stilistului- Tendințele pentru miri în 2022

Data postării:

Stilistul Adina Buzatu ne dezvăluie care sunt tendințele în ceea ce priveste vestimentația de ceremonie pentru mirii anului 2022.

“Atunci când vine vorba despre vestimentația de ceremonie, orice bărbat care vrea să respecte dress-code-ul unui eveniment formal, alege să poarte smoching cu cămașă albă. Desigur, această combinație este epitomul eleganței și a bunului gust, însă o astfel de ținută este ideală pentru covorul roșu și mai puțin potrivită pentru propria nuntă. În acest caz ar trebui să fii mult mai creativ și să adopți o ținută originală, care să te reprezinte. Iată cum ai putea să înlocuiești o ținută clasică, sobră cu una ceva mai colorată, însă la fel de elegantă.

Chiar și atunci când vorbim despre vestimentația de ceremonie pentru miri, sobrietatea celebrei dinner jacket negre poate fi înlocuită printr-o variantă colorată – bordo, verde jad, bleumarin, bleu.

Anul acesta, tendințele dictează originalitate. Folosirea materialelor cu carouri mari sau imprimeuri micro, a sacourilor deosebite prin croi și nuanțe și a asocierilor cromatice îndrăznețe devin esențiale în acest sezon.” ne explică aceasta pe blogul său.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...