Seniorii din Sectorul 2 vor putea fi asistați și la domiciliu

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a prezentat proiectul  „Smart Bear” dedicat persoanelor cu vârste cuprinse între 67-80 ani și care are ca scop oferirea de suport personalizat pentru o viață sănătoasă și independentă la domiciliu.

„„SMART – BEAR” – platformă dedicată persoanelor vârstnice, în colaborare cu Fundația „Ana Aslan” Internațional

La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 din Șos. Pantelimon nr. 301, Sector 2, București, a avut loc prezentarea proiectului „Smart Bear” – o platformă inteligentă „Big Data” care va oferi suport personalizat pentru o viață sănătoasă și independentă la domiciliu a persoanelor vârstnice.

Acest proiect este derulat în parteneriat cu Fundația „Ana Aslan” Internațional, organizație non-guvernamentală cu un înalt statut în asistența medicală, cercetare și învățământ în domeniul îmbătrânirii, promotor al mișcării internaționale în domeniul asistării IT la domiciliu a persoanei vârstnice.

În contextul îmbătrânirii rapide a populației – o problemă stringentă care afectează toate țările lumii, ne dorim ca seniorii Sectorului 2 să rămână activi şi prezenţi în viaţa socială a comunității locale.

Proiectul „Smart Bear” vizează seniorii comunității locale, cu vârsta cuprinsă între 67-80 ani, cu un istoric medical, care vor primi dispozitive și instrumente medicale, ce vor permite colectarea continuă a datelor din viața de zi cu zi a beneficiarilor, în vederea oferirii de intervenții personalizate, care să promoveze o viață sănătoasă și independentă, la domiciliu a persoanelor vârstnice.

(…) Evenimente de acest fel vor avea loc lunar, iar discuțiile vor fi extinse prin informații din domeniul medical din diferite specializări, în funcție de interesul seniorilor comunității locale”, informează Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de facebook. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

În cât timp primești permisul înapoi dacă refuzi testarea antidrog?

Șoferii care refuză sau ies pozitiv la testarea pentru...

Cine ne reprezintă în Parlamentul European? Șoșoacă a fost dată afară din plen…

În stilul caracteristic, europarlamentul Diana Șoșoacă a pus o...

Republicanii români, prezenți la Convenția din S.U.A.

În aceste zile, în Statele Unite ale Americii se...

Alimente care accelerează bronzul

Bronzarea pielii este un proces dorit de mulți, mai...