Se ridică gherete și chioșcuri fără autorizație în Sectorul 1

Data postării:

Primăria Sectorului 1 a intensificat controalele în ceea ce privește gheretele și chioșcurile abandonate sau fără autorizație, ridicându-le de pe spațiile verzi și de pe trotuare pentru a curăța domeniul public.

‘’ Am intensificat în ultima săptămână ridicarea chioșcurile și a gheretelor abandonate, nefolosite sau a celor pentru care proprietarii nu dețin autorizație de comercializare valabilă. Ce vedeți în imagini sunt gherete abandonate aflate pe Șoseaua București-Ploiești și pe Bulevardul Ion Mihalache. Curățăm cartierele de vechituri și refacem spațiile verzi, străzile și trotuarele. Domeniul public trebuie redat comunității.

Am semnat dispozițiile de ridicare a zeci de astfel de construcții ilegale, Poliția Locală Sector 1 și ADP Sector 1 le pune în aplicare în această perioadă. Cheltuielile cu dezafectarea chioșcurilor vor fi recuperate de la proprietarii acestora. Fac apel la locuitorii Sectorului 1 care observă astfel de chioșcuri abandonate să sesizeze Poliția Locală Sector 1 la numărul 021/9540. Este important ajutorul vostru!’’anunță Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand pe pagina sa de facebook. (foto: b365.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ce mâncăm vara

Este timpul să trecem la dieta de vară: sănătoasă,...

Cod portocaliu de caniculă!

Cum ne putem proteja de arșiță? O masă de aer...

Rezultate finale pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a anunțat, marți seară, rezultatele finale...

Ce variante au cei care nu susțin Bacalaureatul în această sesiune?

Scăderea nivelului de educație la nivel național este tot...