Se repară străzi în Sectorul 5

Data postării:

‘’Sectorul 5 continuă să se dezvolte la orizontală! Noi platforme de parcare, un nou covor asfaltic și un nou trotuar sunt puse la dispoziția cetățenilor ca urmare a finalizării lucrărilor de resistematizare a circulației auto și pietonale pe care Primăria Sectorului 5 le-a realizat în zona str. Baciului nr.4, bl.9 din cartierul Ferentari.

Practic, prin implementarea proiectului de resistematizare a circulației auto, au fost reamenajate 33 de locuri de parcare existente, lucrările efectuate vizând inclusiv refacerea covorului asfaltic, a alveolelor arborilor și a trotuarului existent.

Totodată, proiectul a inclus și crearea a 25 de locuri de parcare noi, astfel încât locuitorii din zonă să aibă o grijă mai puțin atunci când ajung acasă de la serviciu. Noile locuri de parcare de reședință vor fi trasate, în perioada următoare, și încărcate în platforma online parcari.sector5.ro pentru a putea fi accesate în mod transparent și închiriate ulterior de cetățenii Sectorului 5’’, anunță Primăria Sectorului 5 printr-o postare pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...