Se reiau lucrările la pasajul pietonal de la Eroii Revoluției

Data postării:

“Pasajul Pietonal Eroii Revoluției va deveni cel mai modern nod intermodal, la standarde occidentale, ce va putea promova mobilitatea și accesibilitatea cetățenilor.

Traficul rutier în zonă se va desfășura restricționat, odată cu începerea lucrărilor la unul dintre proiectele cele mai așteptate de locuitorii Sectorului 4. Pentru început se va interveni la trotuarul și prima bandă de circulație din fața cimitirului Bellu, urmând apoi să se lucreze etapizat și pe celelalte benzi de circulație, fără a aglomera zona cunoscută drept una dintre cele mai sufocante din Capitală.

Mai exact, toate trecerile de pietoni din intersecția Eroii Revoluției vor fi eliminate și mutate în subteran, respectiv în pasajul pietonal, astfel încât locuitorii sectorului 4 să nu mai fie nevoiți să traverseze intersecția în condiții de risc, iar conducătorii auto să poată circula în condiții de trafic fluent.

(…)  Pasajul pietonal va face corespondența atât cu stația de metrou, cât și cu celelalte stații STB. Acesta va avea o lungime de 40 de metri, o lățime de 4,5 metri, trei căi de acces, trei escalatoare și trei lifturi pentru persoanele cu dizabilități.

Astfel, odată cu finalizarea acestui proiect extrem de important pentru locuitorii Bucureștiului, zona va fi total reconfigurată.

(…) Lucrările pentru modernizarea și consolidarea acestui pasaj pietonal vor dura aproximativ 12 luni,”anunță Primăria Sectorului 4 printr-un comunicat de presă. (foto: ecomedia)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...

Coduri galbene de caniculă și instabilitate atmosferică

Meteorologii au emis două atenționări cod galben pentru căldură...

Reguli clare pentru participanții la concertul Coldplay!

În zilele de 12 și 13 iunie, vor concerta...