‘’Școala de vară’’ debutează în Sectorul 3

Data postării:

Primăria Sectorului 3 a anunțat organizarea programului „Școala de Vară” în premieră vara aceasta, program ce are ca scop desfășurarea de activități educaționale non-formale, organizate și coordonate de cadre didactice și persoane abilitate.

‘’𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐚̆, 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝟑

Sectorul 3 continuă tradiția și vine în sprijinul părinților  în perioada vacanței școlare organizând și în acest an „Grădinița de Vară” , un program destinat preșcolarilor  și antepreșcolarilor din sector.

Mai mult, începând din acest an, în premieră, Sectorul 3 organizează și programul „Școala de Vară”.

Desfășurate pe parcursul lunilor iulie  și august, proiectele sunt menite să ofere un mediu educativ adecvat și relaxat preșcolarilor și elevilor din comunitate pe perioada vacanței de vară.

𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐚̆ își propune să desfășoare activități educaționale non-formale, organizate și coordonate de cadre didactice și persoane abilitate. Programul va cuprinde două etape:

În luna iulie, pe o perioadă de 21 de zile, la Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca, vor fi disponibile 600 de locuri.

 În luna august, pe o perioadă de 22 de zile, la Școala Gimnazială Nr. 80 vor fi disponibile alte 600 de locuri.

𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐚 𝐝𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐚̆ se va desfășura în aceeași perioadă, iulie-august, și va asigura un număr considerabil de locuri pentru antepreșcolari și preșcolari.

1️. Creșa Greierașu , arondată la Grădinița nr. 211, va asigura 270 de locuri/lună (iulie și august) pentru antepreșcolari (1-3 ani).

2. Grădinița nr. 255 va pune la dispoziție în luna iulie și august câte 308 locuri pentru preșcolari (3-6 ani).

3. Grădinița nr. 196 va asigura, atât în luna iulie, cât și în luna august, 180 locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 127 locuri pentru antepreșcolari (2-3 ani).

4. Școala nr. 88, în luna iulie și august, va asigura câte 180 locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 135 locuri pentru antepreșcolari (1-3 ani).

Pentru detalii despre înscrieri și program, Inspectoratul Școlar urmează să anunțe informațiile necesare.’’, informează Primăria Sectorului 3 pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...