„S-au încins” prețurile pe litoral

Data postării:

În debutul sezonului estival avem parte de o surpriză mai puțin plăcută: prețurile pentru litoralul românesc parcă au explodat. O noapte de cazare pe litoralul românesc, în cele mai populare destinații, Mamaia și Eforie Nord, va costa aproximativ 500 de lei.

Hotelierii și proprietarii de pensiuni au pregătit pachete speciale de familie, cu diverse activități, în luna iunie, în weekendul de Ziua Copilului. Tot în iunie va fi şi minivacanţa de Rusalii, cu o zi liberă de la stat, pe 24 iunie (luni), aşa că este de aşteptat ca mulţi turişti să profite de acel weekend prelungit pentru a călători în ţară. De asemenea, o altă minivacanţă va fi de Sf. Maria, care pică joi, 15 august, când se va face şi punte cu ziua de vineri, 16 august, pentru angajaţii care lucrează la stat.

Conform rezervărilor făcute până acum, cele două destinații de vacanță menționate sunt urmate de Sovata, Bucureşti, Neptun, Costineşti, Sibiu.

Deși sumele de pe cardurile de vacanță au crescut de la 1450 lei la 1600 lei, banii nu sunt suficienți pentru o vacanță de familie, fiind nevoie și de utilizarea economiilor.

Foto: Up România

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...