S-a lansat noul site al Administrației Comerciale Sector 6  

Data postării:

Primăria Sectorului 6 a anunțat lansarea noului site al Administrației Comerciale unde cetățenii pot avea acces rapid și simplu și își pot rezolva probleme administrative precum obținerea unui loc de parcare.

‘’ La începutul acestei săptămâni, Administrația Comercială Sector 6 și-a lansat noul site. Îl poți accesa, rapid și simplu, pe administratiacomerciala6.ro.

Vrei să închiriezi o tarabă într-o piață administrată de Primăria Sectorului 6? Vrei să obții un loc de parcare, să organizezi un eveniment, să faci comerț pe domeniul public? Sau te interesează o locuință ANL?

Tot ce trebuie să faci de acum este să intri pe noul site. Acolo găsești toate informațiile de care ai nevoie, poți depune cereri, poți face plăți online în siguranță, fără să mai fie nevoie să te deplasezi la ghișeu.

Rămâi aproape! De pe administratiacomerciala6.ro, te vom ține la curent cu toate știrile legate de târguri, de centrele comerciale, de locurile de parcare și de piețele din sector.’’, se precizează într-o postare pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 6.

 (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Un weekend de petrecere la Lungulețu

O nouă ediție a Zilelor Comunei Lungulețu a animat...