S-a deschis magazinul caritabil “O mână de ajutor”

Data postării:

Primăria Municipiului București a anunțat deschiderea magazinului caritabil “O mână de ajutor”, de unde se pot cumpare obiecte donate, urmând ca banii obținuți să fie folosiți pentru a sprijini direct cauze sociale importante.

’’Am deschis magazinul caritabil “O mână de ajutor”. De aici puteți cumpăra la prețuri modice obiecte donate, iar banii colectați din vânzarea produselor vor fi folosiți pentru a sprijini direct cauze sociale importante.

Astfel, sumele strânse vor fi reinvestite de Asociația Eco Durabil în materiale educaționale pentru copiii defavorizați și în dispozitive medicale pentru copiii cu nevoi speciale. De asemenea, asociația va contribui la reabilitarea caselor persoanelor aflate în dificultate și va susține  implicări active în conservarea mediului înconjurător.

Magazinul se află în incinta Centrului Integrat de Economie Circulară, situat pe Calea Plevnei, nr. 98, sector 1 și va funcționa de luni până vineri de la ora 09.00 până la 17.00, iar sâmbăta până la ora 14.00.

Proiectul este implementat de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, împreună cu Asociația Eco Durabil.

Funcționarea Magazinului caritabil este finanțată prin Platforma de mediu pentru București inițiată de Fundația Comunitară București și ING Bank România, prin runda susținută de ENGIE România.

Centrul Integrat de Economie Circulară a fost deschis în anul 2021, ca un proiect pilot în cadrul acordului de colaborare dintre Asociația Eco Durabil și D.G.A.S.M.B.

De la deschidere și până în prezent, în cadrul centrului au fost colectate peste 7.800 de tone de produse (îmbrăcăminte, electrocasnice, mic mobilier, veselă, jucării, cărți, produse de igienă) și distribuite unui număr de aproximativ 72.000 de persoane din Capitală și din țară.’’, anunță Primăria Capitalei pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...