Retrospectiva sportivă internațională- februarie 2023

Data postării:

3  evenimente din lumea sportului internațional au inspirat și bucurat milioane de suporteri pe tot mapamondul în februarie 2023. Compeția ”regină” cel mai probabil a fost NBA All-Star Game

  • Între 1 și 11 februarie 2023, a avut loc în Maroc, a 19 – a ediție a FIFA Club World Cup, un turneu internațional sub egida FIFA la nivel de club, între învingătoarele din competițiile de pe  6 continente.  Învingătoare a fost Real Madrid, care a câștigat pentru a cincea oară competiția, cu 5-3 în finala cu Al-Hilal. La această ediție a participat în premieră câștigătoarea campionatului din America de Nord, Seatlle Sounders FC.
  • Pe 19 februarie, 2023 a avut loc a 72 – a editie a NBA – All Star Game, găzduit de  Salt Lake City, pe Vivint Atena. A invins echipa Giannis cu 184 la 175 pe echipa LeBron, acesta din urmă la a 19-a participare la  All Star Game. Jayson Tatum cu un incredibil 55 de puncte a fost All Star Games MVP.
  • Între 10 și 12 februarie iubitorii baschetului s-au răsfățat la 2023 FIBA Intercontinental Cup. Turneul a fost găzduit de Spania, în San Cristobal de La Laguna, Tenerife. Tenerife a fost gazdă pentru a treia oară după 2017 si 2020. Canarias a câștigat acest al treilea titlu în cadrul competiției, învingând Sao Paulo în finală. Brunp Fitipaldo a fost MVP finalei.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...