Programul ”VOCAȚIA TA” continuă pentru tinerii din Capitală

Data postării:

Primăria Municipiului București a anunțat continuarea programului ”VOCAȚIA TA”, dedicat tinerilor de gimnaziu și liceu, prin care aceștia sunt îndrumați în alegerea unei cariere potrivite prin testări de aptitudini, chestionare de interese, ateliere și workshopuri.

’’Primăria Capitalei, prin PROEDUS, sub coordonarea Direcției Cultură, Învățământ, Turism, continuă programul ”VOCAȚIA TA”, dedicat elevilor bucureșteni și părinților acestora, pentru a oferi suport elevilor în orientarea școlară și alegerea carierei.

Prin acest program, tinerii de gimnaziu și liceu sunt sprijiniți în identificarea abilităților și aptitudinilor personale, pentru alegerea unei cariere potrivite prin testări de aptitudini, chestionare de interese, ateliere, workshopuri, sesiuni de consiliere 1 la 1, etc.

Toate atelierele dedicate acestui proiect sunt gratuite și se desfășoară la sediul Primăriei Municipiului București din Bd. Regina Elisabeta Nr. 47, după următorul program:

– ⁠FAST TRACK TO CAREERS – ateliere în care elevii descoperă de unde  își lua (re)sursele de reziliență pentru a face față provocărilor (30 – 31 martie 2024)

– OPEN SPACE TECHNOLOGIES – ateliere pentru părinți, pentru a învăța cum să își susțină copiii (6-7 aprilie 2024).

Invităm elevii, părinții și profesorii să se alăture programului ”VOCAȚIA TA” și să descopere împreună căile potrivite de dezvoltare personală și profesională.’’, anunță Primăria Capitalei pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

11 grădiniţe deschide la vară în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 a anunțat ca vor rămâne deschise...

Cimbrul, util în tratarea afecțiunilor respiratorii

Cimbrul este mai mult decât o simplă plantă aromatică...

De-a râsu’-plânsu’… Bătaie în Parlamentul României

Halal lideri, halal politicieni, halal parlamentari! Au ajuns să...

Idei de mic dejun bogat în proteine

Un mic dejun bogat în proteine este esențial pentru...