Primarul Sectorului 5 și-a amendat o companie din subordine

Data postării:

”Am sancționat societatea de Salubrizare. A noastră! Cea cu… “fapte” în acte! Celebra “doar fapte”! Am constatat tocmai… lipsă fapte! Mizerie în sector, adică! Așa c-am amendat-o!”, anunță primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de facebook.

”Am și vești bune: Mai scăpăm de-o jungla urbană, mai… pieptănăm o bucată de București uitată 30 de ani și mai bine. La Pieptănari, numărul 9, granița cu Sector 4. Deunăzi a fost aici focar de infecție! Acum înverzim, curățim, vopsim, asfaltăm! Aducem normalitate pentru comunitate!

Focare de infecție mai avem! Destule ! De la Revoluție încoace fiecare a făcut ce a vrut în sectorul acesta… Mulți l-au batjocorit și prea puțini l-au iubit!

Lângă și printre conductele de termoficare supraterane de la margine, spre Iacob Andrei, este gunoi ca la groapa Glina! Infecție! Nepăsare! Focar! Conductele erau izolate, cândva. Acum sunt doar calde! De aceea, persoane fără adăpost obisnuiesc peste iarnă să-și facă adapost între ele! Cale de doi kilometri liniari… este o lume altfel! Locul este administrat de fosta RADET. Astăzi am aflat că există! Ne vom ocupa să-l igienizăm! Pe cheltuiala proprietarului, desigur!”, a mai scris acesta.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

În cât timp primești permisul înapoi dacă refuzi testarea antidrog?

Șoferii care refuză sau ies pozitiv la testarea pentru...

Cine ne reprezintă în Parlamentul European? Șoșoacă a fost dată afară din plen…

În stilul caracteristic, europarlamentul Diana Șoșoacă a pus o...

Republicanii români, prezenți la Convenția din S.U.A.

În aceste zile, în Statele Unite ale Americii se...

Alimente care accelerează bronzul

Bronzarea pielii este un proces dorit de mulți, mai...