Primarul Sectorului 5 și-a amendat o companie din subordine

Data postării:

”Am sancționat societatea de Salubrizare. A noastră! Cea cu… “fapte” în acte! Celebra “doar fapte”! Am constatat tocmai… lipsă fapte! Mizerie în sector, adică! Așa c-am amendat-o!”, anunță primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de facebook.

”Am și vești bune: Mai scăpăm de-o jungla urbană, mai… pieptănăm o bucată de București uitată 30 de ani și mai bine. La Pieptănari, numărul 9, granița cu Sector 4. Deunăzi a fost aici focar de infecție! Acum înverzim, curățim, vopsim, asfaltăm! Aducem normalitate pentru comunitate!

Focare de infecție mai avem! Destule ! De la Revoluție încoace fiecare a făcut ce a vrut în sectorul acesta… Mulți l-au batjocorit și prea puțini l-au iubit!

Lângă și printre conductele de termoficare supraterane de la margine, spre Iacob Andrei, este gunoi ca la groapa Glina! Infecție! Nepăsare! Focar! Conductele erau izolate, cândva. Acum sunt doar calde! De aceea, persoane fără adăpost obisnuiesc peste iarnă să-și facă adapost între ele! Cale de doi kilometri liniari… este o lume altfel! Locul este administrat de fosta RADET. Astăzi am aflat că există! Ne vom ocupa să-l igienizăm! Pe cheltuiala proprietarului, desigur!”, a mai scris acesta.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...