Primarul din Corbeanca, reținut de DNA

Data postării:

Valeriu Anton ar fi fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul în care aceștia ar verifica o serie de retrocedări de care s-ar fi ocupat primarul. Pe lângă acesta, la DNA ar fi ajuns și nepotul său, în calitate de complice.

Sursele STIRIPESURSE nu au spus despre ce sume de bani este vorba, dar indică faptul că „se percepea procent„ din valoarea terenurilor ce se aflau în discuție pe masa retrocedărilor.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2017.

Potrivit unui comunicat DNA, în cursul zilei de 4 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în șase locații, situate pe raza județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale. Alături de procurori sunt și jandarmii.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ciucă: Am decis să nu îmi depun mandatul de premier

Rotativa  s-a blocat, premierul Nicolae Ciucă anunțând că nu...

Sindicaliștii din învățământ amenință cu greva generală

Trei federații sindicale din învățământ au organizat un marș...

Lidia Buble, condamnată cu muncă în folosul comunităţii

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Lidia Buble...

Un nou atac armat la Belgrad

Uroş B., în vârstă de 21 de ani, a...