Primăria Sectorului 1 riscă

Data postării:

‘Locuitorii Sectorului 1 pot completa on-line un chestionar și să-și spună părerea cu privire la serviciile oferite de administrația locală în timpul pandemiei de coronavirus.

”Aceste date sunt necesare pentru o bună desfășurare a acțiunii de auditul performanței cu tema „Eficiența și eficacitatea măsurilor luate de municipalități pe perioada pandemiei pentru asigurarea unor servicii de calitate” la Sectorul 1 al Municipiului București, desfășurată de Camera de Conturi București.

În vederea obținerii unui număr reprezentativ de răspunsuri, chestionarul a fost transpus într-un document google forms care poate fi accesat la linkul următor.

Menționăm că durata estimată de completare a chestionarului este de 5 minute.

Setarea chestionarului nu permite afișarea / colectarea adreselor de e-mail ale cetățenilor care vor completa chestionarul, astfel se asigură confidențialitatea respondenților.

Răspunsurile vor fi prezentate în mod centralizat, agregat și anonimizat (implicit) în Raportul de Audit întocmit de Camera de Conturi București, în scop pur statistic, doar pe parcursul și în interesul misiunii de audit.

Chestionarul se poate completa online până la data de 19 iunie 2022, ora 23:00.’’, potrivit unei postări pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 1. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...