Primăria Sectorului 1 asigură masă și cazare pentru 850 de refugiați

Data postării:

“Peste 1,5 milioane de persoane au părăsit Ucraina, de la începutul invaziei Federației Ruse. Ne confruntăm cu o criză a refugiaților care are cea mai rapidă creștere în Europa, de la Al Doilea Război Mondial și până în prezent. O parte din aceste victime nevinovate ale agresiunii militare au ajuns în centrele de refugiați organizate de Primăria Sectorului 1. Vă spuneam zilele trecute că suntem pregătiți să le oferim cazare, mâncare și asistență medicală.

În acest moment, pregătim trei mese/zi pentru minim 850 de persoane găzduite în școli și licee din Sectorul 1, fără a întrerupe servirea beneficiarilor aflați în evidențele DGASPC. În perioada 1-5 martie, am reușit să asigurăm 5.007 porții de mâncare – mic dejun, prânz și cină. Au fost și situații neprevăzute, iar mai multe restaurante ne-au sponsorizat cu porții de mâncare pentru cină, atunci când am avut nevoie urgentă. Lucrăm 24/7 în această criză umanitară fără precedent.

(…) Este o mobilizare extraordinară a locuitorilor, a agenților economici și a societății civile pentru ca binele să triumfe. Vă mulțumim tuturor!”  a spus Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, într-o postare pe pagina sa de facebook. (foto: newsbucuresti.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...