Prima reacție a Simonei Halep după audierile la TAS

Data postării:

Simona Halep pare liniștită, în sfârșit, după ce a terminat cu audierile la TAS. A lăsat un mesaj de mulțumire, în mediul on-line, pentru toți susținătorii săi.

„Coșmarul pe care l-am trăit timp de un an și jumătate s-a încheiat. Am avut șansa de a mă apăra la TAS și de a arăta că nu am apelat la niciun tip de dopaj. Este ceea ce am spus din prima zi în care am fost acuzată.

Acum aștept decizia cu capul sus și vreau să le mulțumesc fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor sportului, sponsorilor mei și tuturor celorlalți pentru susținerea incredibilă și pentru mesajele și clipurile transmise mie în aceaastă perioadă chinuitoare. Vă mulțumesc pentru încrederea necondiționată. Susținerea voastră a însemnat enorm pentru mine și mi-a dat forță să continui să lupt în fiecare zi pentru a demonstra adevărul. Vă voi oferi vești legate de cazul meu imediat ce le voi primi. Vă doresc toate cele bune. Binele și adevărul înving mereu”, a scris Halep, pe Instagram.

Simona Halep a fost audiată săptămâna trecută de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, după ce a depus un apel împotriva suspendării sale pe o perioadă de patru ani, impusă de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Sportiva română a solicitat anularea deciziei ITIA și reducerea sancțiunii.

Foto: Digi Sport

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...