Piedone curăță Sectorul 5 de rable

Data postării:

Bucureștenii care locuiesc în sectorul 5 al Capitalei sunt invitați să semnaleze prezența pe domeniul public a vehiculelor abandonate sau fără stăpân la adresa de email primarie@sector5.ro sau la numărul de telefon 021.313.14.31.

Primarul Cristian Victor Piedone Popescu a intensificat acțiunile de ridicare de pe domeniul public a vehiculelor fără stăpân sau abandonate.

”Măsurile întreprinse au  ca scop principal eliberarea domeniului public, protecția mediului înconjurător și menținerea unui mediu de viață sănătos pe raza administrativ- teritorială a sectorului nostru. Activitățile s-au desfășurat cu precădere pe arterele principale de circulație unde acționează mijloacele de transport în comun, urmărindu-se eliberarea domeniului public pentru asigurarea fluenței traficului rutier”, precizează administrația locală a Sectorului 5 pe pagina de facebook.

Urmare a acțiunilor întreprinse au fost ridicate 90 de vehicule abandonat, în prezent polițiștii locali din cadrul Serviciului Vehicule Abandonate pe Domeniul Public având deschisă procedura pentru 200 de vehicule.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...