Patinoarul „23 August” va fi transformat într-un centru sportiv multifuncţional

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a anunțat refacerea Patinoarul „23 August”, prin construirea unui patinoar modern, dotat şi echipat la cele mai înalte standarde ce va fi dotat cu bazin de înot, centru spa, sala de sport, escaladă etc.

’’Fostul Patinoar „23 August”, din Parcul Naţional, Sector 2, va fi transformat într-un centru sportiv multifuncţional ultra-modern.

 Primăria Municipiului Bucureşti şi-a propus să refacă şi să modernizeze Patinoarul Mihai Flamaropol, în urma unei investiţii de circa 50 mil. de euro (aprox. 251,8 mil. lei TVA inclus).

 Și iată, mai precis, ce intenții are:

 Să construiască în Parcul Naţional un patinoar modern, dotat şi echipat la cele mai înalte standarde, care va găzdui competiții internaționale de patinaj artistic şi hochei pe gheață.

 Patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp, cu o capacitate de 3.100 de locuri. De asemenea, acoperişul viitorului patinoar va fi pietonal.

 Centrul sportiv multifuncţional nu va fi destinat doar competiţiilor, ci va putea fi utilizat de publicul larg pentru activităţi sportive, recreative şi de agreement. Acesta va fi dotat cu bazin de înot, centru spa, sala de sport, escaladă etc.

 Durata de realizare a investiţie este estimată la 24 luni.

 Patinoarul „23 August” a fost inaugurat în anul 1953.  De-a lungul timpului baza sportivă s-a degradat, iar din 2012 nu a mai funcţionat.

 În 2017 au început lucrări de reabilitare, însă doi ani mai târziu contractul a fost reziliat, în urma mai multor procese în instanţă, pentru că firma constructoare nu respecta termenele din contract.’’, anunță Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ciupercile, surse excelente de nutrienți esențiali

Ciupercile au fost apreciate în bucătăria și medicina tradițională...

Profesorii nu se lasă: Greva continuă!

Greva generală din educație a intrat în a doua...

Cum ne putem realiza un make-up acasă ca la salon

Make-up-ul este o formă de artă care ne permite...

De ce e sănătos postul intermitent

Postul intermitent a devenit tot mai popular în ultimii...