Parcuri noi în Sectorul 5

Data postării:

Primăria Sectorului 5 a inaugurat un nou parc pentru cei mici, dotat cu loc de joacă modern în care copiii se pot juca în siguranță, având aparate de joacă moderne și sigure, inclusiv pentru bebeluși.

‘’Un nou parc, inaugurat de Primăria Sectorului 5

Vacanța de vară este cel mai bun prilej de bucurie pentru copii, însă când aceștia primesc și un nou loc de joacă fericirea este și mai mare. Ne-am propus să îi surprindem pe cei mici, astfel că astăzi am inaugurat noul parc “Vasile Dumitrescu” (Dunavăț) situat pe strada omonimă, la numărul 54.

Parcul a fost reamenajat integral cu loc de joacă pentru copii – dotat cu suprafață antitraumă, aparate de joacă moderne și sigure, inclusiv pentru bebeluși. Totodată, au fost refăcute aleile interioare cu pavaj multicolor și s-a montat mobilier urban nou, pentru a asigura confortul vizitatorilor.

Având în vedere faptul că dorim să beneficiem de umbră în zilele calde, am suplimentat numărul arborilor plantați și am adăugat plante perene pentru a crea un impact vizual deosebit. De asemenea, spațiul verde a fost delimitat printr-un zid de sprijin ornamental având funcție dublă, atât de a împiedica scurgerile de pământ când plouă, cât și de a fi folosit ca loc de odihnă pentru vizitatori’’, informează Primăria Sectorului 5 pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ce mâncăm vara

Este timpul să trecem la dieta de vară: sănătoasă,...

Cod portocaliu de caniculă!

Cum ne putem proteja de arșiță? O masă de aer...

Rezultate finale pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a anunțat, marți seară, rezultatele finale...

Ce variante au cei care nu susțin Bacalaureatul în această sesiune?

Scăderea nivelului de educație la nivel național este tot...