ONG-urile sunt așteptate cu proiecte  pentru Sectorul 1

Data postării:

‘’ Ești organizație neguvernamentală sau grup de inițiativă civică cu experiență în derularea de proiecte și îți dorești să te implici în viața comunității din Sectorul 1? Te așteptăm să fii alături de noi, în calitate de partener, în derularea ediției 2022 a Procesului de Bugetare Participativă.

Avem nevoie de expertiza ta pentru o promovare mai bună a Procesului de Bugetare Participativă în rândul comunității locale din Sectorul 1 și să faci echipă cu noi în organizarea a 10 ateliere participativ-deliberative. Prin acest proiect, ideile și inițiativele locuitorilor Sectorului 1 pot deveni realitate, pot transforma înfățișarea cartierelor și ne pot schimba viața.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail pe adresa registratura@primarias1.ro, cu datele de contact ale ONG-ului/ grupului de inițiativă civică și o descriere a activății din ultima perioadă. Primarul Sectorului 1 va selecta cel puțin cinci organizații neguvernamentale sau grupuri de inițiativă civică care vor fi desemnate, prin dispoziție, parteneri în cadrul acestui proiect.

Proiectele se pot depune în perioada iulie-august’’, anunță Primăria Sectorului 1 pe pagina sa de facebook. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...