O nouă operație pentru Florin Piersic

Data postării:

Actorul Florin Piersic a fost internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce a fost operat la genunchi la Spitalul Militar. Piersic a fost transferat, marţi seară, cu un avion SMURD, la Bucureşti. El urmează să continue tratamentul la Institutul ”Matei Balş” din Capitală. Printr-un comunicat de presă, Institutul Matei Balș anunță că actorul nu este internat pe secția ATI și că starea sa de sănătate va fi evaluată de medici, conform unor surse medicale.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Florin Piersic a ajuns la spital cu febră și vizibil degradat după o operație la genunchi. Se pare că în urma operației i-a apărut o infecție și a fost trimis la Cluj, pentru monitorizarea ritmului cardiac, actorul având deja un stimulator cardiac. Rămâne de văzut ce vor decide medicii de la Matei Balș în cazul lui.

Foto: Cluj Capitala

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...