O invitație într-o călătorie imaginară prin Japonia

Data postării:

Pasiunea unește!

Șerban Geoergescu, un pasionat de cultura japoneză, a inițiat cu mulți ani în urma un proiect inedit, un Centru de Studii Româno-Japoneze în cadrul Universității Româno-Americane. Astăzi, Centrul este o certitudine pentru toți iubitorii de cultură și limbă japoneză. Anual, sute de cursanți pătrund în tainele tradiției japoneze, învață limba japoneză și unii chiar ajung, cu sprijinul Centrului, să viziteze Japonia.

Pandemia nu a oprit visul. ”Anul trecut, aflându-mă în imposibilitatea de a ajunge, pentru al doilea an consecutiv, în Japonia, am pornit într-o călătorie virtuală, de 100 de zile. Am retrăit experiențe minunate, și am reușit să mai domolesc puțin dorul de Țara Soarelui Răsare.

M-am decis să reîncep o nouă serie, diferită, cu speranța că anul acesta o să mă pot bucura de shinkansen, sushi, sake, onsen, momiji, ramen, matcha, la ele acasă.

De această dată, seria nu va fi compusă din fotografii realizate de mine sau de Andreea, ci am invitat prieteni japonezi și români stabiliți în Japonia, să împartă cu noi câte un colț din Japonia lor”, scrie Șerban pe pagina sa de facebook.

Împreună cu el și noii săi prieteni, vom călători și noi prin Japonia și, de ce nu, poate va deveni o destinație turistică pe lista noastră de preferințe privind petrecerea timpului liber.

Urmăriți seria 100 de zile prin Japonia!

(foto: facebook Serban Georgescu)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

S-au deschis terasele pe Litoral. Prețuri explozive!

Temperaturile de vară i-au determinat pe administratorii teraselor de...

Care este cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc?

Rezervările pentru litoralul românesc au crescut în ultima perioadă,...

Băutură gratis la restaurante, conform legii

Restaurantele, dar și cantinele și barurile vor fi obligate...

Avertizare de călătorie pentru Franța!

Mare atenție dacă aveți în plan să călătoriți în...