O altă veste bună pentru cei din Cartierul Militari!

Data postării:

Încep ample lucrări în Microzona 21, cuprinsă între Bd. Uverturi, Șos. Virtuții, Bd. Iuliu Maniu și str. Dezrobirii. Zona cuprinde zeci de străzi care nu au fost refăcute, atenție!!, de zeci de ani.

”Modernizăm sistemul rutier, refacem aleile, străzile dintre blocuri și locurile de parcare, iar totul va dura aproximativ 8-9 luni.

PRIMARUL CIPRIAN CIUCU: „Lucrările vor fi ample. Străzile nu vor fi doar rașchetate, ci va fi nevoie de săpături, pentru că nu au bază”.

„Nu vom lucra doar pe actuala configurație, am analizat bine zona în etapa de proiectare și venim inclusiv (din proiectare) cu soluții noi.

Lucrările vor fi ample. Străzile nu vor fi doar rașchetate, ci va fi nevoie de săpături, pentru că nu au bază. Vor fi lucrări durabile, ca să nu se mai intervină mulți ani de acum înainte. La final, anul viitor, vom veni și cu lucrări peisagistice.

De asemenea, fiind cu utilajele în zonă, vom moderniza și străzile Veteranilor, Dreptății și Dealul Țugulea, din Microzona 22. Apelez la înțelegerea locuitorilor din Microzona 21, va urma o perioadă de inconfort, dar am convingerea că la sfârșitul lucrărilor vor fi mulțumiți și calitatea vieții în cartier va crește! Vreau să rețineți că nu avem investiții doar la bulevarde, ci și acolo unde locuiesc oamenii”, a transmis edilul’’, anunță Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...