Nu reîncălzi legumele!

Data postării:

Marea majoritate avem tendința de a găti mai mult decât putem mânca la o singură masă, iar din lipsa timpului este mai ușor uneori să reîncălzim mâncarea rămasă, însă alimentele reîncălzite au tendința de a-și pierde valorile nutriționale.

Odată cu scăderea valorii nutriționale în cazul acestor alimente, în cele mai multe cazuri, acestea devin toxice pentru organism, putând să ducă la multiple probleme de sănătate.

Există, totuși, alimente pe care nu e bine să le consumi reîncălzite, după ce au fost gătite, iar experții doc.ro ne enumeră câteva dintre ele:

  • Legumele
  • Uleiurile vegetale
  • Carnea de pui
  • Orezul
  • Cartofii
  • Ciupercile
  • Ouăle
  • Alimentele pentru copii
  • Fructele de mare

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...