Nu reîncălzi legumele!

Data postării:

Marea majoritate avem tendința de a găti mai mult decât putem mânca la o singură masă, iar din lipsa timpului este mai ușor uneori să reîncălzim mâncarea rămasă, însă alimentele reîncălzite au tendința de a-și pierde valorile nutriționale.

Odată cu scăderea valorii nutriționale în cazul acestor alimente, în cele mai multe cazuri, acestea devin toxice pentru organism, putând să ducă la multiple probleme de sănătate.

Există, totuși, alimente pe care nu e bine să le consumi reîncălzite, după ce au fost gătite, iar experții doc.ro ne enumeră câteva dintre ele:

  • Legumele
  • Uleiurile vegetale
  • Carnea de pui
  • Orezul
  • Cartofii
  • Ciupercile
  • Ouăle
  • Alimentele pentru copii
  • Fructele de mare

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...