Nu reîncălzi legumele!

Data postării:

Marea majoritate avem tendința de a găti mai mult decât putem mânca la o singură masă, iar din lipsa timpului este mai ușor uneori să reîncălzim mâncarea rămasă, însă alimentele reîncălzite au tendința de a-și pierde valorile nutriționale.

Odată cu scăderea valorii nutriționale în cazul acestor alimente, în cele mai multe cazuri, acestea devin toxice pentru organism, putând să ducă la multiple probleme de sănătate.

Există, totuși, alimente pe care nu e bine să le consumi reîncălzite, după ce au fost gătite, iar experții doc.ro ne enumeră câteva dintre ele:

  • Legumele
  • Uleiurile vegetale
  • Carnea de pui
  • Orezul
  • Cartofii
  • Ciupercile
  • Ouăle
  • Alimentele pentru copii
  • Fructele de mare

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Cum arată bilanțul dezastrului din Los Angeles?

Metropola Los Angeles continuă să ardă, iar bilanțul este...

Cutremur în PNL! Unii liberali cer demiterea președintelui Klaus Iohannis

Ședința Biroului Politic Național PNL a fost destul de...

Promisiunile politice afectează siguranța internauților

Înainte cu două săptămâni ca Donald Trump să fie...

Atenție, radare fixe pe străzi!

Amenda se trimite direct acasă! Anul 2025 vine cu o...