Noi locuri de parcare în Sectorul 6

Data postării:

Primăria Sectorului 6 a anunțat începerea amenajării a 224 de noi locuri de parcare, dintre care câteva vor fi disponibile pentru persoanele cu dizabilități, acolo unde se solicită.

‘’ E nevoie de locuri de parcare.

Știm cu toții acest lucru. Suntem mulți, iar fiecare are cel puțin o mașină în familie.

Din păcate, spațiul public nu este suficient pentru toată lumea, dar facem eforturi să creăm noi locuri, care să nu-i împiedice nici pe pietoni.

De săptămâna viitoare, începem să amenajăm 224 de spații pentru autoturisme, iar câteva vor fi pentru persoanele cu dizabilități. Acolo unde există solicitare.

Muncitorii vor fi pe străzile George Carboreanu și Răsăritului, unde am demolat 48 de garaje construite ilegal și vom obține 60 de locuri.

De asemenea, începem lucrările pe străzile Apeductului și Fabricii. Aici, sunt parcări din pământ ori platforme pline de gropi, ce stau să se surpe. Nimeni n-a ajuns vreodată să facă treabă!

Pe lângă locurile de parcare propriu-zise, se reface carosabilul în întregime, dar și trotuarul, spațiile vor fi marcate, vor fi montate indicatoare rutiere și se vor amenaja spații verzi.

Vrem să vă oferim condiții civilizate. Unii deja le aveți, alții urmează. Vom ajunge la toți până la finalul mandatului.

De la începutul anului, am amenajat/reabilitat 2.200 de locuri de parcare, ținta pe anul în curs este de circa 8.000, am retrasat 7.618, urmează alte 3.000, și am creat 850’’, anunță Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de facebook. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...