Neurochirurgul Vlad Ciurea: Mâncarea naturală de la micii producători trebuie ținută cât mai puțin în congelator

Data postării:

Profesorul neurochirurg Vlad Ciurea ne atrage atenția asupra alimentelor pe care le consumăm, deoarece unele ne pot afecta activitatea cerebrală, distrugându-ne neuronii. Cel mai bun supliment alimentar pentru organism este mâncarea cât mai naturală. Cea de la țară, dacă se poate, de la micii producători. O mâncare ținută cât mai puțin la congelator, fără aditivi, fără coloranți.

Din categoria E-urilor extrem de periculoase, profesorul Ciurea ne atrage atenția asupra celebrului E 951.Acest îndulcitor și potențiator de arome sintetic este de aproape 200 de ori mai dulce decât zahărul! Se descompune, printre altele, în acid aspartic. Acesta suprastimulează neuronii, până la epuizare și distrugere. (foto: Sanador)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ecranele pot da insomnie

Specialiștii atrag atenția că ecranele urmărite în pat generează...

Medicamente mai scumpe! Taxele vamale din S.U.A. afectează industria farmaceutică

Domeniul farmaceutic ar putea fi lovit de taxele impuse...

Ce alimente să consumăm dacă avem colon iritabil

Sindromul de colon iritabil  este o afecțiune cronică a...

Beneficiile consumului de mere

Merele sunt fructe populare în întreaga lume, datorită gustului...