Ministrul Spătaru se uită și spre Fabrica de Arme de la Cugir

Data postării:

Nemulțumirile angajaților de la Fabrica de Arme Cugir încep să fie luate în calcul de guvernanți. După ce un lider AUR a scăpat ca prin urechile acului de furia oamenilor, ministrul Economiei a luat oficial poziție față de nevoile și revendicările salariaților.

”Sunt ani de zile de când angajații de la Cugir încasează salarii extrem de mici raportate la prețurile strictului necesar zilnic. În plus, trebuie să ținem cont că, aceşti oameni asigură resursa umană calificată în domeniul industriei de apărare, în condițiile în care, la acest capitol, deja înregistrăm un deficit de personal specializat”, a declarat ministru pe pagina sa de facebook.

După ce a luat cunoştință de revedendicările angajaților Fabricii de Arme Cugir, ministrul a  decis  delegarea secretarului de stat Daniela Nicolescu pentru discuții la fața locului cu protestatarii şi cu reprezentanții conducerii fabricii din Alba.

”Voi promova în continuare ca soluţie pentru întreaga industrie de apărare, demararea de investiții bazate pe planuri de management sustenabile, astfel încât, creșterea salarială să fie în concordanță cu performanța societăților sau companiilor din sectorul industrial.

Avem nevoie de retehnologizare la nivelul tuturor fabricilor din România şi de îmbunătăţirea condițiilor de muncă pentru că doar aşa vom reuşi să devenim competitive”, a mai arătat ministrul Spătaru. (foto: youtube)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Salariul minim crește, din nou!

Hotărârea aprobată de Guvern în joia dinaintea alegerilor presupune...

S-a obținut finanțarea pentru Magistrala M6 de metrou care va merge la Otopeni

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a semnat contractele de finanțare,...

Angajat MAI acuzat pentru introducerea unor teroriști în țară

S-au făcut percheziții în 7 județe, Caraş-Severin, Timiş, Arad,...

Vom avea o nouă magistrală de metrou: M7 Voluntari – Bragadiru

Primăria Sectorului 5 a anunțat demararea proiectului pentru contruirea...