Ministrul Agriculturii reduce birocrația în accesarea fondurilor de către fermieri

Data postării:

”Venim în sprijinul legumicultorilor, simplificând procesul de accesare a ajutoarelor prin programe precum ”Tomata”, susținerea de legume în spații protejate și de susținere a producției de usturoi românesc.

Așa cum am mai spus, rolul principal al Ministerului Agriculturii şi al angajaţilor săi este acela de a munci pentru fermieri, care ştiu ce au de făcut: să stea în câmp şi să producă hrană pentru populație.

De aceea, structurile județene vor prelua partea birocratică din întregul proces de implementare al accesării acestor programe de sprijin.

Fermierii nu vor mai alerga pe la instituțiile publice pentru a obține certificatul de atestare fiscală și cazierul fiscal. Aceste documente vor fi solicitate de catre Direcțiile Agricole Județene direct de la autoritățile publice emitente.

 Direcțiile Agricole Județene pot solicita și alte documente eliberate de autoritățile statului necesare completării documentației depuse de fermieri pentru acordarea ajutorului de minimis”, a anunțat ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu pe pagina sa de facebook. (foto: Facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

ISIS amenință cu atacuri teroriste a meciurile din Liga Campionilor

Un canal media care prezintă activitatea ISIS și transmite...

Cutremur puternic în Taiwan

Un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade s-a produs...

Fugarul Cherecheș va fi adus în țară

Alina Gorghiu a anunțat că fostul primar din Baia...