Ministrul Agriculturii: Crește salariul minim pentru angajații din agricultură

Data postării:

”Adoptarea de către Parlament a legii privind salarizarea în agricultură și industria alimentară, pe modelul aplicat deja cu succes în sectorul construcțiilor, este soluția așteptată de fermieri și operatorii din industria alimentară pentru a continua să obțină producții ridicate și suficiente alimente pentru România.

Prin creșterea salariului minim brut pentru angajații din agricultură și industria alimentară la 3000 de lei menținem locurile de muncă specializată în aceste domenii vitale pentru securitatea alimentară a României”, a scris ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pe pagina sa de facebook.

El a avut această inițiativă când era la conducerea Comisiei de agricultură din Camera Deputaților, susținând încă de pe atunci că se impun măsuri de sprijinire a operatorilor economici din agricultură și industria alimentară pentru menținerea forței de muncă specializate în aceste domenii. În ultimii ani, ca și în alte domenii, din cauza salariilor mici, angajații deja pregătiți și specializți au preferat să plece din țară pentru un venit mai bun.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...