Locuri noi de parcare în Sectorul 1

Data postării:

Locuitorii Sectorului 1 din zona Grivița-Banu Manta-Nicolae Titulescu vor beneficia de 65 de noi locuri de parcare. Ca urmare a eforturilor administrației locale a Sectorului 1, parcarea de sub pasajul Basarab va fi deschisă după aproape 10 de la finalizarea lucrărilor, potrivit paginii de facebook a Primăriei Sectorului 1.

Parcarea ”Basarab”, situată pe Șoseaua Nicolae Titulescu, sub rampa Pasajului Basarab și care este în prezent în administrarea Administrației Străzilor, a stat închisă în toată această perioadă din cauza faptului că nu exista aviz ISU, iar 65 de locuri de parcare au fost astfel blocate.

“A fost vorba de nepăsarea fostelor administrații. Am reușit să conving într-un an de zile autoritățile, iar săptămâna aceasta a fost semnat procesul-verbal de recepție al construcției. Pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General al Municipiului București se află un proiect de hotărâre prin care să ne transmită parcarea în administrare. Iată că se poate!”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

”Prin amenajarea și operaționalizarea terenului de sub Pasajul Basarab, vom rezolva o parte din deficitul de locuri de parcare cu care se confruntă locuitorii din aceste cartiere și vom îmbunătăți transportul rutier din zona Nicolae Titulescu, eliberând astfel benzile de circulație ocupate de autovehicule parcate haotic. Mai mult, vom facilita accesul autovehiculelor de intervenție (salvare, poliție, pompieri) care era îngreunat de mașinile parcate neregulamentar din cauza lipsei locurilor de parcare”, se menționează în postarea Primăriei sectorului 1.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Un weekend de petrecere la Lungulețu

O nouă ediție a Zilelor Comunei Lungulețu a animat...