Legume și ulei de pește, secretul sănătății

Data postării:

‘’Meniu de vară

Pe timpul verii este recomandat să mâncăm mai multe legume și mai puține grăsimi. Atenție însă, grăsimea de pește nu trebuie redusă, ci din contră, consumată zilnic. Din simplul motiv că trebuie să neutralizăm inflamația și oxidarea produse de soare. Iar Omega-3 din uleiul de pește și vitamina D naturală, plus fitonutrienții din legume chiar fac asta!

Organismul uman nu poate sintetiza acizii grași Omega-3, de aceea se numesc esențiali! Sinergia dintre Omega-3, vitamina D și antioxidanții din legume neutralizează radicalii liberi responsabili de îmbătrânire și îmbolnăvire. Legume și ulei de pește, ăsta pare a fi secretul sănătății!’’, explică Mihaela Bilic pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ce alimente să consumăm dacă avem colon iritabil

Sindromul de colon iritabil  este o afecțiune cronică a...

Calendarul înscrierilor la grădiniță

Conform proiectului MEC, procesul de înscriere este structurat în...

Gafă monumentală la Casa Albă! Planuri de război au ajuns la un jurnalist

Pe grupul de lucru Signal al autorităților americane din...

Locurile de joacă din Herăstrău, închise de ANPC

"În urma unui control anterior, efectuat în luna februarie...