La ce să renunțăm pentru a avea mai mult spațiu

Data postării:

Spațiul din locuință este, probabil, pentru majoritatea o problemă, având în vedere ca de-a lungul timpului strângem tot felul de  lucruri mai mult sau mai puțin utile.

Miruna-Mihaela Dragoș, arhitect de interior, ne oferă câteva sfaturi utile și practice pentru a vă reorganiza casa:

  • Adaptează lucrurile în funcție de spațiu, nu spațiul în funcție de lucruri
  • Nu confunda emoțiile cu necesitatea-suntem deseori tentați să păstrăm lucruri pentru că ele au o anumită valoare sentimentală pentru noi. Ce trebuie subliniat aici este că amintirile nu se află în lucruri, ci fac parte din noi.
  • Fă un exercițiu de imaginație-casa ta este complet goală, iar tu nu mai deții nimic. Este momentul ideal să te întrebi: De ce am nevoie? Ce mă definește și cum vreau să trăiesc?
  • Spațiile dictează orientarea și configurația interioară-trebuie să te gândești de ce suprafețe de lucru ai nevoie, să delimitezi clar zonele de care vrei să profiți și să le mobilezi coerent.
  • Aplică spațiului dimensiunile care i se potrivesc-ca să fluidizezi o locuință trebuie să îi aplici dimensiunile care i se potrivesc. Este maniera cea mai potrivită pentru a genera compoziții unitare și fluxuri utile într-o încăpere.
  • Accesorii esențiale într-o locuință-din accesorii se poate modela întreg aerul unei locuințe. Îi poți da constant un refresh casei tale, în funcție de anotimp sau tendințe. Trebuie avută grijă însă ca încăperile acesteia să nu fie încărcate în exces.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Fructele de mare, de post sau de dulce?

Călugării de la muntele Athos mănâncă fructe de mare...

Quesadilla acasă, simplu și rapid

Dacă ești în căutarea unei rețete rapide, delicioase și...

Îngrașă pizza?

‘’Dezlegare la pizza! Începe weekendul și automat avem poftă de...