Jos cu Cathedral Plaza!

Data postării:

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a dat undă verde demolării construcției Cathedral Plaza, clădire ridicată ilegal în vecinătatea Catedralei Romano-Catolice de pe strada General Berthelot.

”Încă din ianuarie 2013, Primăria Capitalei a fost obligată, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, să demoleze clădirea. Această obligație a fost însă ignorată de foștii primari Sorin Oprescu și Gabriela Firea.

Precizez că mai sunt de parcurs câțiva pași administrativi până la începerea efectivă a lucrărilor de demolare, așa că voi reveni cu informații la momentul potrivit. Cheltuielile cu demolarea vor fi suportate inițial de municipalitate, iar finalmente vor fi recuperate de la proprietarul clădirii.

Scopul nostru este ca terenul pe care se află acum Cathedral Plaza să fie integrat armonios în peisajul urbanistic al Bucureștiului, iar pentru asta avem toată deschiderea de a colabora atât cu proprietarul, cât și cu Primăria Sectorului 1”, scrie primarul pe pagina sa de facebook. (foto: facebook Nicușor Dan)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

ISIS amenință cu atacuri teroriste a meciurile din Liga Campionilor

Un canal media care prezintă activitatea ISIS și transmite...

Cursuri de fotbal pentru copiii defavorizați din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 în colaborare cu cu Fundația „Parada”...

Interzis la hrănirea porumbeilor în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 și-a anunțat inițiativa de a lansa...