Ionel Petre: „Țara cu mai mulți șefi decât angajați…”

Data postării:

România nu mai este țara cetățenilor, ci a demnitarilor, a șefilor, a celor care luptă pentru scaunele importante, călduțe și care aduc venituri substanțiale.

Cum s-a ajuns aici? Prin păcălirea contribuabililor, prin introducerea taxelor periodice, uneori chiar zilnice, prin inventarea de posturi cu care au fost răsplătiți politicienii car au cotizat și au făcut diverse favoruri. Astfel ca, în prezent, România numără nu mai puțin de 200 de secretari de stat… Ionel Petre, un politician asumat, a semnalat situația în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară:
„România, țara demnitarilor!
Cum a ajuns România să aibă 200 secretari de stat, de patru ori mai mulți decât în 2010, iar câștigul acestora net depășește 2000 de euro, plus o serie de alte avantaje​?! Cine sunt aceștia?! Cel mai mulți sunt cei care nu au mai întrat în parlament!
In timp ce tot mai mulți români trăiesc la limita subzistenței, guvernul își recompensează prietenii și contributorii din campanii cu funcții de demnitate publică.
La fel se întâmplă și cu functionarii publici, statul angajează de bandă rulantă și niciodată după merit sau acolo unde este nevoie, adică, spre exemplu, in departamentele in care funcționari au atribuții pe linia relației cu cetățenii, fix acolo unde se regăsesc cei care trebuie să ne soluționeze solicitările. De aceea vedem cozi interminabile la care stau românii corecți care vor să respecte legea, să își achite taxele și impozitele.
O să ajungem în curând țara cu mai mulți șefi decât salariați!
Cum răspundem la această sfidare?!”

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Alunele de pădure pentru o piele frumoasă

Alunele de pădure sunt o gustare delicioasă și sănătoasă,...

Prețurile RCA, plafonate la nivelul celor din 2022?!

Prețurile pentru polițele RCA ar putea fi plafonate la...

Ce trebuie să facă șoferii cu asigurări Euroins?

După familentul Euroins, confirmat de Autoritatea de Supraveghere Financiară...

Nou centru de joacă și învățare pentru copiii vulnerabili din București

Primăria Capitalei a anunțat inaugurarea unui nou centru de...