Ionel Petre strigă opoziția politică din România!

Data postării:

„Opoziția este chiar esența democrației!”

Probleme peste probleme și, evident, declarații peste declarații, fiecare politician (șef de partid) exprimându-și public gândurile pentru puțină publicitate… și cam atât!
Politicienii noștri, care se plimbă prin Guvern, au uitat, însă, cum se face opoziția. Toată lumea votează la unison și toți își dau cu părerea despre ce se întâmplă în afara țării.
Ionel Petre, politician recunoscut pentru că spune „lucrurilor pe nume”, strigă după așa-zisa opoziție din România sub titlul „Când opoziția…”:

„De o bună perioadă, spațiul public este acaparat de conflictul din Ucraina unde se tot înghesuie aleșii noștri să își facă poze; se mai discută despre alegerile din Franța și bucuria prilejuită de realegerea lui Macron însă despre #inflația de la noi și puterea de cumpărare a românilor, despre putinii bani pe care guvernul ii gestionează foarte greu și despre toate acele #promisiuni făcute de către PSD și PNL, care acum trebuie cumulate, nu vorbește nici măcar #opoziția, cine se ocupă?!

Opoziția noastră parcă este la guvernare! Câteva comunicate, câteva ieșiri în public sau la tribuna parlamentului și cam atât! Pai, oameni buni, opoziția este chiar esența democrației! Este acel pol politic ce sancționează derapaje, care organizează mitinguri și care dă soluții alternative la problemele stringente ale oamenilor.

Sunt atâtea probleme cu care se confruntă românii de nu ar trebui să vă mai vedeți capul de treabă! Hai să vă vedem!”

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...

Coduri galbene de caniculă și instabilitate atmosferică

Meteorologii au emis două atenționări cod galben pentru căldură...

Reguli clare pentru participanții la concertul Coldplay!

În zilele de 12 și 13 iunie, vor concerta...